Wij zijn uw partner in sourcing

Ik zoek personeel

OOVER Recruitment is een betrouwbare partner op het gebied van werving & selectie. Wij kunnen uw organisatie ondersteunen op het gebied van de invulling van vaste functies, maar ook voor tijdelijke oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Met een intensief selectietraject en onze persoonlijke manier van aanpak zijn wij zeer zeker onderscheidend. Wij kijken naar uw bedrijfscultuur en maken op basis hiervan een match met gekwalificeerde kandidaten. We kijken hierbij niet alleen naar opleiding en ervaring, maar ook naar persoonlijkheid. Kandidaten worden altijd persoonlijk gesproken alvorens zij voorgesteld worden aan u, zodat wij zeker weten dat ze een passende match zijn. OOVER Recruitment streeft ernaar uw vacature zo snel mogelijk in te vullen. Dit doen wij middels onze intensieve aanpak en persoonlijke aandacht voor de vacature.
Wij bemiddelen met name op het gebied van Sales, Officesupport, Human Resources, Management en Finance.

Neem vrijblijvend contact met ons op indien u meer informatie van ons wenst te ontvangen of aanvullende vragen heeft over onze werkwijze en tarieven. Wij lichten dit graag persoonlijk aan u toe.

Contact

Désirée Kreekels-Ooijen
desiree@ooverrecruitment.nl
06 42393222

Tamara Verberne
tamara@ooverrecruitment.nl
06 46337013

Over ons

OOVER Recruitment is met ruim 20 jaar ervaring dé specialist op het gebied van recruitment. We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en het intensieve selectietraject.