Wij zijn uw partner in sourcing

OOVER

OOVER Recruitment is met ruim 20 jaar ervaring dé specialist op het gebied van recruitment. We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en het intensieve selectietraject. Duidelijke en eerlijke communicatie is kenmerkend voor onze werkwijze. Wij verdiepen ons in de bedrijfscultuur van de organisaties en de persoonlijkheid van de kandidaten om zo een perfecte match te kunnen maken.

Bij OOVER Recruitment bent u aan het juiste adres als het gaat om permanente functies, maar ook voor tijdelijke oplossingen. In overleg met u kijken we naar de meest passende optie. Met een groot en effectief netwerk zijn wij in staat om vacatures snel in te vullen. Maar daar blijft het niet bij; na het maken van een definitieve match blijven wij graag op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen wij regelmatig polsen hoe de samenwerking tussen kandidaat en opdrachtgever verloopt.

Niet alleen voor het geheel of gedeeltelijk uitvoeren van het recruitmentproces voor uw organisatie kunt u bij OOVER Recruitment terecht. Wij zijn tevens in staat uw organisatie te inventariseren en te adviseren op het gebied van het effectief inrichting van uw personeelsbestand en -beleid.

OOVER Recruitment is erg sterk in het uitbouwen en onderhouden van haar relaties. Dit vormt een sterke fundering voor de organisatie. Wij zetten graag een stapje extra om de juiste verbinding te kunnen maken tussen kandidaten en organisaties. Hiertoe zijn wij in staat doordat wij een zeer persoonlijke aanpak hebben en wij iedere kandidaat en aanvraag belangrijk vinden en met evenveel aandacht behandelen.

Wie is OOVER

OOVER Recruitment is opgericht door Désirée Kreekels-Ooijen en Tamara Verberne. Na een jarenlange samenwerking in dienstverband hebben zij besloten de krachten en visies te bundelen. Zo is OOVER Recruitment ontstaan.

Désirée
Het bemiddelen van mensen naar hun ideale baan en het vinden van de juiste kandidaat voor mijn opdrachtgever is voor mij telkens weer een mooie uitdaging. Met mijn passie, motivatie en het denken in kansen en mogelijkheden voel ik me verantwoordelijk om dit ideaal te realiseren voor kandidaat, opdrachtgever en mezelf. Het samenbrengen van de juiste mensen voor een tijdelijke of permanente opdracht valt of staat bij wederzijds vertrouwen en een resultaatgerichte instelling. Door onze jarenlange ervaring in het recruitmentvak zijn Tamara en ik een toegevoegde waarde om mooie samenwerkingen te bewerkstelligen.

desiree
Tamara

Tamara
Het vak werving & selectie is mij op het lijf geschreven. Naast diverse specialistische ervaringen, is mijn werkwijze gebaseerd op een nauwe samenwerking en sterke vertrouwensband met zowel kandidaten als klantrelaties. Ik voel mij persoonlijk verantwoordelijk voor het succesvol inventariseren van behoeften en te zorgen voor de juiste invulling hiervan. Ik ben altijd op zoek naar de ultieme win-win situatie die zowel de professionaliteit en kwaliteit van mijn relaties, alsook die van mij zelf nog verder verhoogt.
Door een reeds jarenlange samenwerking met Désirée kennen wij elkaar door en door en vullen we elkaar aan waar nodig. Hierdoor zijn we nog beter in staat onze dienstverlening op een kwalitatief hoog niveau aan te bieden en uit te voeren.

Dus bent u op zoek naar een nieuwe werknemer of een nieuwe baan, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen samen met u bekijken of wij u bij uw zoektocht kunnen ondersteunen.

Contact

Désirée Kreekels-Ooijen
desiree@ooverrecruitment.nl
06 42393222

Tamara Verberne
tamara@ooverrecruitment.nl
06 46337013

Over ons

OOVER Recruitment is met ruim 20 jaar ervaring dé specialist op het gebied van recruitment. We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en het intensieve selectietraject.